לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
מתכון טעים ויפיפה, מחמאות מובטחות! פרחי בצק עלים וסלמי צרפתי
01:02 (07/04/21) נאוה וינגרטן
תגיות: פרחי בצק עלים וסלמי צרפתי, מעדני יחיעם, מתכון מיחיעם, מתכון בשרי לארוח

מתכון קל ומהיר, יפה ומרשים לארוח, מפתה לילדים והעיקר- טעים! חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי. המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים. בתיאבון! מצרכים (לכ-12 יחידות): 150 גרם נקניק סלמי צרפתי של "מעדני יחיעם" 1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן 2-3 כפות חרדל דיז'ון 1 ביצה להברשה אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים. 3. מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק. 4. מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה. 5. מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים. 6. מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים. כשרות "מעדני יחיעם" בהשגחת הרבנות, ובכשרות מהדרין של עטרה בית יוסף והקהילות.להשיג ברתות המזון ברחבי הארץ. אזהרה: אף פעם לא מספיק כמה שמכינים.. הכל נחטף! צילום: תפיקו הפקות

 
חצאי נקניק על בצק עלים, לגלגל לפרחלהבריש בביצהפרחי הנקניק מוכנים לתנורפרחי נקניק אפויים
סלמי צרפתי, יחיעם. צילם: אריה ויסמין
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?