לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
שילוב של מתוק ומלוח, שמתפצפץ בפה. מתאים לי! מבט בתמונה וגם אתם תשתכנעו (ותריירו)! מתכון לעוגיות פיצוחים בקלי קלות מקליית גת ורון יוחננוב.
00:08 (07/04/21) נאוה וינגרטן
תגיות: עוגיות מתפצחות, קליית גת, רון יוחננוב, מתכון עוגיות פיצוחים, עוגיות מ3 מרכיבים, רון יוחננוב

קליית גת מציעה: מתכון לעוגיות פיצוחים בקלי קלות ומ-3 מרכיבים בלבד מאת: רון יוחננוב , בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב, למותג קליית גת. עוגיות פיצוחים בקלי קלות ומ-3 מרכיבים בלבד מרכיבים לכ-18 יחידות: 2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת - תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים חלבון מביצה אחת גודל L / או משתי ביצים גודל M 3 כפות סילאן טבעי קליית גת / או 1/2 כוס סוכר אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט. 3. מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף. 4. מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים. 5. בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט. 6. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף! 7. מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר. לגיוון ושדרוג: אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים. זהירות ממכר! צילום: רון יוחננוב

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?