לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
מתכון לשיפודי סאטה שקדים, מאת: רון יוחננוב, בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב, למותג קליית גת
23:59 (06/04/21) נאוה וינגרטן
תגיות: שיפודי סאטה שקדים, מתכון לשיפודים, ליום העצמאות, קליית גת, מתכון שיפודי סאטה שקדים, רון יוחננוב במתכון ליום העצמאות

השנה נחגוג באמת! בטבע, במרפסת או בחצר. מה נכין? הנה מתכון לשיפודי סאטה שקדים ולמה לחכות ליום העצמאות??? מרכיבים: 500 גרם פרגית עוף חתוכה לקוביות באורך 2 ס"מ למרינדה: 2 שיני שום כתושות מעט צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק 3 כפות רוטב סויה 200 מ"ל חלב קוקוס (אפשר גם קרם קוקוס) מעט כורכום לרוטב: 2 כפות שמן זית 100 גרם ממרח שקדים טבעי קליית גת 50 מ"ל חלב קוקוס 1 כף סילאן קליית גת שן שום כתושה מעט צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק מלח, פלפל שחור להגשה: כוסברה טרייה, בוטנים קלויים (אם רוצים) אופן ההכנה: 1. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המרינדה. 2. מוסיפים את קוביות הפרגית ומעבירים למקרר לפחות ללילה. 3. מחממים תנור ל-220 מעלות במצב גריל. 4. משפדים את קוביות הפרגית על שיפודים ומניחים בתבנית אפייה, מעבירים לתנור וצולים עד להשחמה או למידת העשייה הרצויה. 5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 6. ההגשה: מגישים את השיפודים החמים עם הרוטב ליד ואורז לבן ומקשטים בכוסברה טרייה ובבוטנים קלויים. צילום: רון יוחננוב

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?