לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
קינוח יפהפה וטבעוני: קרם גבינת תות טבעוני בכוסות לפסח טעים לכולם עם משומשו
13:04 (16/03/21) נאוה וינגרטן
תגיות: קנוח לפסח, קנוח לטבעונים לפסח, קינוח פרווה לפסח, משומשו, 'גבינות' לטבעונים

מתכננים את תפריט הארוחה לחג? בקשר לקינוח, אל תשברו את הראש.. הצעה לקינוח שתופס כמה צפורים במכה אחת... מתכון שנראה מעולה, ( נראה, מודה, עוד לא ניסיתי), קל ומהיר להכנה, כשר לפסח, מתאים גם לארוחות בשריות וכן, גם לטבעונים! יצרנית מותג הגבינות הטבעוניות "משומשו, מגישה לרגל חג הפסח, יחד עם השפית אביגיל מייזליק, מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש בכוסות. הקינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה, מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים בארוחת ליל הסדר. חג שמח! מצרכים (ל-8 מנות): לתחתית: 2 כוסות פצפוצי אורז 3 כפות חמאת בוטנים 2 כפות סילאן למלית: 300 גר' תותים קפואים 2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם) 2/3 כוס סוכר לציפוי: תותים טריים אופן ההכנה: 1. מכינים את התחתית: מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן ומערבבים בקערה עם פצפוצי האורז. יוצקים בתחתית של שמונה כוסות. 2. מכינים את המלית: טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית, התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר. טועמים ומאזנים טעמים. במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון. 3. בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כחצי כוס. 4. חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם. מגישים קר ונהנים. צילום: חנה יודייקין

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?