לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ד', א’ בסיון תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
קבוצת 'תדמיר', אינטגרציה חקלאית מהמובילות בישראל, מרחיבה את פעילותה בשוק הקמעונאות ומשיקה את 'חוות הבוקרים', בהשקעה כוללת הנאמדת בכ-50 מיליון שקלים השף מאיר אדוני מלווה את ההשקה כיועץ קולינרי
12:09 (04/03/21) נאוה וינגרטן
תגיות: חוות הבוקרים, תדמיר, מאיר אדוני, שווק עוף ללא אנטיביטיקה, חן רזיאל, השקת חוות הבוקרים

חוות הבוקרים מציעה איכות ומקצועיות ברמה הגבוהה ביותר על ידי אנשי מקצוע שאוהבים בשר: · בחירת זנים וגידול בתנאים מוקפדים ונאותים, תוך התאמת התזונה לכל זן · קצבייה מהגדולות והמתקדמות בישראל עם צוות קצבים מקצועי שמטפל בדיוק מרבי בנתחים בהתאם לזן, סיווג ואיכות הנתח. קיצוב מיוחד, יישון רטוב, יישון יבש ונתחים מיוחדים בזמינות גבוהה. · קבוצת תדמיר ניהול והפעלה היא אינטגרציה חקלאית מהמובילות בישראל, המספקת מגוון רחב של שירותים ופתרונות בתחום העוף והפטם ומשווקת את מותגי העוף הצמחוני, הגדל ללא אנטיביוטיקה - 'משק ארצי' ו'טבע עוף/שופרסל. עם השקת חוות הבוקרים, בהשקעה הנאמדת בכ-50 מיליון שקלים, מרחיבה הקבוצה את פעילותה ואחיזתה בשוק הקמעונאות בישראל. המותג מציע בשר טרי, איכותי ובריא המבטיח שכל נגיסה תעניק חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות וזאת בזכות שרשרת הערך הייחודית שנעשית כולה תחת המותג עצמו. כדי להביא ללקוח הישראלי אוהב הבשר מוצר ראוי לשמו ובעל ערך, לקחה על עצמה חוות הבוקרים את האחריות על שרשרת הערך החל מבחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, התאמת התזונה, הקפדה על תנאי הגידול ואחר כך טיפול בקצביה בהתאם לזן, לסיווג הנתח ולאיכותו, קיצוב ואריזה והכל תוך הקפדה על מקצועיות והתקנים הגבוהים ביותר של איכות ושירות. חוות הבוקרים מציעה לצרכן הישראלי בשר טרי, מובחר וישראלי שכל תהליך ייצורו מוקפד ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר וכולל מקסימום מידע על הנתח לצרכן המודע. המנכ" חן רזיאלן"החזון שלנו מתבסס על העובדה שבשר צריך להיות פרמיום, טרי ומזין ושההקפדה במטבח הביתי מתחילה בהקפדה על כלל התהליך מהחווה ועד הצלחת וזה בדיוק מה שאנו מציעים. "כאינטגרציה חקלאית המספקת מגוון רחב של שירותים ופתרונות בתחום העוף והפטם, זיהינו צורך שאותו המותג החדש נועד לספק. הבשר שלנו יעניק לצרכן המבין בבשר חוויה מבוססת איכות ומקצוענות, נתחים מיוחדים בזמינות שלא היתה בישראל והתייחסות לצרכיו." את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד.מפעל הבשר החדש של חברת תדמיר נמצא בכדורי שבצפון. נתונים שכדאי לדעת על שוק הבשר בישראל: · לפי נתוני ה-OECD לשנת 2019[1], נתוני צריכת בשר בקר ועגל לנפש ממקמים את ישראל במקום הרביעי בעולם (23.2 ק"ג בממוצע לשנה לנפש), אחרי ארגנטינה (עם ממוצע של 38 ק"ג), ארה"ב (ממוצע 26.3 ק"ג) וברזיל (25.2 ק"ג בממוצע) · בשנים האחרונות חלה עלייה של כ-28% בצריכת בשר טרי בישראל · על אף הרגולציה להורדת מחירי הבשר, מחירי הבשר עדיין גבוהים יחסית למחירים במדינות ה-OECD. לפי מדד "קייטרווינגס" המשווה בין 52 מדינות, ישראל במקום הרביעי ביוקר מחירי הבשר, גבוה ב-46% מהממוצע העולמי · מתוך כ-164,000 טון בשר שנצרכו בישראל ב-2019, כ-14% נשחט בישראל וכ-86% יובא לארץ. שרשרת הבשר בישראל תלויה במקורות חיצוניים · צריכת הבקר לנפש בישראל עלתה ב-2 ק"ג בין השנים 2015-2018 · מחיר הבשר הקפוא עלה בכ-6% ומחיר הבשר הטרי ב-4.5% ביחס למחירם ב-2013 · מרבית הבשר הנצרך בישראל מיובא, בעיקר בשל הרפורמה בשוק הבשר בשנים האחרונות · נתח הבשר הטרי משחיטה עומד על כ-47% צילום: דן פרץ [1] OECD (2021), Meat consumption (indicator). doi: 10.1787/fa290fd0-en (Accessed on 18 January 2021(

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?