לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
חגיגה לכל אוהבי הבשרים! בשר בקר טרי, איכותי ומקומי שלוקח את ענף הבשר קדימה ומציע איכות ומקצועיות. קבוצת 'תדמיר' בלווי השף מאיר אדוני כיועץ קולינרי , בהשקת חוות הבוקרים.
11:58 (04/03/21) נאוה וינגרטן
תגיות: חוות הבוקרים, מותג בשר חדש, כשר חלק, קבוצת תדמיר, מגוון נתחי בשר בחיתוך ייעודי, התייעצות עם קצב און ליין, מאיר אדוני

לא צריך להיות מאסטר שף בכדי להרגיש את ההבדל בין בשר טוב לפחות טוב. מצד שני עשייה לא נכונה יכולה להרוס נתח טוב. אם כבר בחרת נתח טוב, צריך לדעת מה לעשות איתו.. ואם לא יודעים, צריך לדעת את מי לשאול.... חוות הבוקרים, שהשיקה קבוצת 'תדמיר' מתחילה את מהפכת הצרכנות בשוק הבשר בישראל ונותנת מענה לאלה ולאלה: נתחי בשר לשימוש ייעודי, בשר למבינים, עם קצב- חיבור למומחיות, והשף מאיר אדוני- החיבור לקולינריה. במקביל לטרנד הטבעונות, השתנה עולם הבשר. כבר לא מדברים במושגים של נתח אחד בלבד המתאים להכנה 'על המנגל', אלא על סיווג של כל נתח בהתאם לרמת האיכות והטיפול בו. אם בעבר אנטרקוט היה הנתח הכי פופולארי להכנה על המנגל, כיום 'אנטרקוט חווה' מסווג בהתאם לזן ולאיכות ויקוצב בהתאם לצורת השימוש הייעודית. כך ניתן למצוא נתחים שונים במגוון רחב של צורות על פי דרישת הלקוח: שלם, פרוס, עם ובלי עצם, בחצאים. לדוגמא: אנטרקוט משויש להכנה-על המנגל, אנטרקוט רזה לרוסטביף, אנטרקוט פרמיום מיושן 21 יום, אנטרקוט עגלה פרמיום מיושן 21 יום, לכל נתח יש את היתרונות הקולינאריים והטעמים המיוחדים שלו וכך גם שיטת ההכנה. בחוות הבוקרים חדשנות במוצרים ובשירות: לא רק בשר משובח, אלא גם בחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, תזונה מותאמת לכל זן, טיפול בקצביה בהתאם לזן, סיווג הנתח ואיכותו, נתחים מיוחדים בזמינות גבוהה, תווית מוצר עם מידע על הנתח ודרכי ההכנה המיטביות. כל זאת, רמת שירות מקסימלית לאנשים שאוהבים בשר. חן רזיאל מנכ"ל 'חוות הבוקרים': "כאוהבי בשר אנחנו מאמינים שלצרכן הישראלי מגיעה חווית בשר איכותית, ישראלית ומספקת שמשאירה טעם של עוד. חוות הבוקרים נכנסת לשוק כדי לסמן רף חדש של איכות בשר והתייחסות לצרכי הלקוח על ידי מקצוענים שאחראים על כל שרשרת הייצור מבחירת הזנים, הגידול, הטיפול ועד קניית המוצר. אנחנו מכוונים לתת חוויית קניה אחרת, מוצרי פרימיום נגישים וחדשניים כדי שהצרכן הישראלי ייהנה ממוצר עם ערך." "הקמנו את הקצביה מהמתקדמות והגדולות בישראל, שם עובר הבשר טיפול בהתאמה לזן, לנתח ולאיכותו ועל האריזה נציג את ההמלצות לכל נתח בהתאם לייעודו ושיטת ההכנה האופטימלית עבורו. בנוסף נשיק מוצרים/נתחים חדשים בצורה רציפה ובזמינות גבוהה: סטייק דנבר קאט, שניצל עגל איירון, סטייק פיקניה, ראמפ סטייק, טומהוק, נתחים למעשנה ועוד. כל זאת כדי לתת לאוהבי הבשר בארץ את חוויית הבשר האולטימטיבית" חוות הבוקרים דואגת לבחירת זנים וגידול בתנאים מוקפדים ונאותים, תוך התאמת התזונה לכל זן. צוות קצבים מקצועי שמטפל בדיוק מרבי בנתחים בהתאם לזן, סיווג ואיכות הנתח. קיצוב מיוחד, יישון רטוב, יישון יבש ונתחים מיוחדים בזמינות גבוהה, כך שבסוף נקבל את הבשר האיכותי והטרי ביותר, כמו שצריך, לקדרה, מנגל או עישון. בנוסף וחשוב לא פחות, חוות הבוקרים מציעה שרות המאפשר להתייעץ עם קצב און ליין בשאלות איזה בשר מתאים לאיזו ארוחה, ומה כדאי לעשות על האש. את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד. הבשר כשר וכבר לפסח! בקרוב מתכונים וחוויות מהאוכל! להשיג ברשתות השיווק המובילות ובאטליזים מובחרים צילום: דן פרץ

 
....
....
.
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?