לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
מתכון עם המילוי המדהים הרשי'ז וריסז שהן לבדן משלוח מנות אחד גדול, באדיבות הקונדיטורית הבלוגרית שירן מתתיהו.
23:08 (23/02/21) נאוה וינגרטן
תגיות: מתכון אזני המן, אזני המן במלוי הרשי'ז וריסז, שירן מתיתיהו, אזן המן גדולה במלוי מפנק

עם משלוח המנות הזה, ברור מקור השיר: מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע.. אל תתעצלו! כל ביס תענוג! המצרכים ל-4 אוזני המן קוטר 18 ס"מ : זה גדול! כבר אמרתי? 200 גרם חמאה קרה 100 גרם אבקת סוכר 2 כוסות קמח (300 גרם) חצי כפית מחית/תמצית וניל ביצה L כפית גדושה קקאו כהה למילוי אוזני המן ריסס: חמאת בוטנים ממרח שוקולד 6 יחידות ריסס קאפס למילוי אוזני המן הרשי'ז: 2 עוגיות מפוררות ממרח עוגיות / או ממרח וניל (ניתן להשיג בסופר או בחנויות שמתמחות באפייה) 8 יח' מיני הרשי'ז · אפשר להשתמש באיזה ממרחים שאוהבים! אופן ההכנה: 1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה נערבל את כל המצרכים מלבד הביצה עד לתערובת פירורית. נוסיף את הביצה ונעבד ממש מעט רק עד לאיחוד. 2. נחלק את הבצק ל-2. חצי לריסז חצי להרשי'ז. לריסס- נחלק את הבצק ל-2, חצי אחד נשאיר לבן ובחצי נוסיף את הקקאו. נאחד את 2 הצבעים לדוגמת שיש. לבצק השני (הרשיז) נוסיף עוגיות מפוררות. 3. נרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה ונכניס למקפיא לרבע שעה. 4. נקרוץ עיגול בקוטר 18 ס"מ ונהפוך את הבצק (שהחלק היפה יהיה למטה , אותו בסוף יראו:) 5. נמלא במילוי ונסגור למשולש. נהדק טוב את השוליים. 6. נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה. 7. לאחר הקירור אפשר לקשט עד לא ידע! שומרים בטמפרטורת החדר בקופסא סגורה עד 4 ימים. פורים שמח! צילום: שירן מתיתיהו

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?