לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
KETOIL כוכב התזונה הקטוגנית בעולםֱֱ (שמן MCT ) חידוש אדיר, טעימה קטנה באהבה! כי בריאות בוחרים(גם) בתזונה!
19:51 (10/02/21) נאוה וינגרטן
תגיות: קטו אויל, שמן חסכוני, ללא ריח, ללא צבע, אומגה גליל, שמן חדש ובריא!, שמן לשמוש רב פעמי

קשה להאמין, ה- המצאה! שמן שאינו נשרף, אינו מפזר ריחות, שמן שקל להטמעה בתערובת( אפילו יותר מחמאה). ומוטב מראה עינים ממשמע אזנים... לבית שמטגנים בו, והרבה, ( מצ'יפס, שניצלים, חצילים, כרובית ושאר ירקות בטמפורה) יכולה להודות שמעבר לריח הטיגון שכבר לא שולט פה, צריכת השמן ירדה! מסתבר שמעבר לטעם וריח, מדובר גם בבריאות! איך זה קורה? קטו אויל אינו מתחמצן ונשרף בחימום וטיגון לעומת שמני מאכל צמחיים אחרים כדוגמת זית וקנולה. אינו יוצר שומן טראנס, וניתן לטגן בו יותר סבבי טיגון מבלי להחליפו. לאחר טיגון, תראו שמן צלול, שקוף כמים. ממש אידיאלי לבישול בחום, טיגון ואפיה. עם קטו-אויל – תוכלו לבשל ולטגן באופן בטוח! זהו שמן שנותן כבוד לחומרי הגלם – צלול וניטרלי כמו מים, ללא טעם וריח. כבר אמרתי? לחציל מטוגן יש טעם של חציל, ולביצה יש טעם של ביצה... ולא טעם של שמן שרוף. ואם תהיתם, הוא תמיד נוזלי, גם בקור – אינו קופא כשמן קוקוס, ומעולה לשימוש גם באפיה ושומר על מרקמם של המאפים. יתרון נוסף שעדיין לא בדקתי, ( וכדאי. אך למען השקיפות, אני זוללת מטוגנים כתחביב.. ולא מרעב, לכן קצת קשה לי לאמת זאת), הוא היותו מסייע להפגת הרעב ולתחושת אנרגיה – זאת בזכות חומצות השומן הבינוניות הייחודיות לו, המייצרות רמה גבוהה של קטונים בדם בזמן קצר, דבר שתורם לעליה ברמות האנרגיה והגברת תחושת השובע. שמן המטבח החדש קטו-אויל הנו שמן MCT המכיל חומצות שומן רוויות בינוניות שרשרת. זהו שמן צמחי מזוקק המופק מליבת אגוזי דקל וקוקוס* מהם ממצים רק את החומצה הקפרית והקפרילית הרצויות. התוצאה המתקבלת צפיתי בשף והנטורופת, צחי בוקשתתר, בהכנת מתכון של חצילים עם כדורי בשר ברוטב. ניסית, יצא מעולה! אז ניסיתי.. טיגנתי חצילים למתכון של צחי, טיגנתי חצילים לסביח, הכנתי שקשוקה ולבסוף גם דגים מאותו שמן! בהחלט רב שימושי! מתכון לפרוסות חציל וקציצות בקר מטוגנות ואפויות ברוטב מצרכים: 500 גר' בשר טחון 1 בצל קצוץ 2 ביצים וחלבון 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס כפית בהרט 1/2 כוס עשבי תליבול (פטרוזיליה, נענע, כוסברה) 3 כפות קמח שקדים 2 חצילים בינוניים 2 כוסות רוטב עגבניות מוכן שמן קאטו אויל הכנה: חציל אחד לקלות על האש, לקלף ולצנן. חציל שני, לקלוף 'זברה' ולפרוס. להשרות במים עם מלח. לערבב הבשר עם הבצל הקצוץ, החציל הקלוי, 2 ביצים, עשבי תיבול, מלח פלפל ובהרט, והקמח כדי שיתייצב. לקרר במקרר. את פרוסות החציל לייבש לטבול החלבון הביצה שנותר, לחמם שמן קטו אויל במחבת ( עד שרואים אדים לבנים מהדפנות), לטגן לצבע זהוב. להניח בתבנית אפייה, ליצור קציצות מהבשר( בגודל פינג פונג), לטגן 2-3 דקות עד הזהבה. לסדר מעל החציל בתבנית, לצקת את רוטב העגבניות ולאפות 12 דקות בחום גבוה. בתאבון! שמן קטו אויל, מחיר הכרות: 65 ש"ח לליטר. אמנם קצת יקר אך חסכוני טעים ובריא. כשר פרווה למהדרין – בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים השמן משווק בארץ על ידי חברת אומגה גליל - בריאות בוחרים בתזונה ניתן להשיג בבתי טבע נבחרים ברחבי הארץ אפשר לקבל משלוח עד הבית ניתן להזמין מאתר אומגה גליל OMEGA3GALIL.COM https://www.facebook.com/omega3galil 04-9999524 צילום: קטו אויל- נאוה וינגרטןצחי בוקשתתר- אבי מזרחי EYECON הפקות

 
צחי בוקשתתר מבשל עם קטו אוילחצילים שטיגנתי לסביחשקשוקה מאותו שמן..ניצול השמן מהחציל גם לדגים
..
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?