לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
מתכון מהיר וקליל על בסיס מלווח (מהמקפיא כמובן), גרסה מתוקה של קינוח נפלא עם ממרח שומשום וקוקוס, שיהיה הפינוק המושלם ליום משפחתי מענג במיוחד.
18:42 (01/02/21) נאוה וינגרטן
תגיות: מתכון בננה לוטי, אחוה, עומר מילר, בננה לוטי על בסיס מלווח, ממרח שומשום וקוקוס, קנוח ליום המשפחה

"אחוה" והשף עומר מילר מגישים מתכון חגיגי ומפנק לרגל יום המשפחה: מלאווח בננה לוטי. כי השנה הזו, בסגרים ובידוד, היא שנת המשפחה.. לראות ולהתגרות! מצרכים (ל-4 מנות): 4 יחידות מלאווח 2 כפות שמן 4 בננות לגנאש: 200 גרם שוקולד מריר 70% 1 חבילת שמנת מתוקה 38% 5 כפות חלב מרוכז לקרמל: 4 כפות סוכר לבן 3 כפות מים 100 גרם חמאה 1 כף רום להגשה: 1/2 כוס שבבי קוקוס קלוי 1/2 כוס שומשום קלוי 4 כפות ממרח שומשום קוקוס של "אחוה" אופן ההכנה: 1. מכינים את הגנאש: בסיר קטן מניחים שוקולד מריר, שמנת מתוקה וחלב מרוכז ומחממים על להבה בינונית – נמוכה עד להמסה ואיחוד מוחלט. 2. מכינים את הקרמל: שמים את הסוכר בסיר קטן ומוסיפים מים. מניחים על אש נמוכה עד להזהבה. כשהסוכר מתקרמל מוסיפים את הרום והחמאה. 3. פורסים את הבננות לטבעות ומוסיפים לקרמל. 4. מכינים את המלאווח: שמים מעט שמן על מחבת, מעליו מניחים את המלאווח למשך כשתי דקות מכל צד. 5. מאחדים את הבננות ברוטב הקרמל עם גנאש השוקולד ומערבבים. 6. להגשה: מסדרים כל מלאווח על צלחת, על כל אחד שמים רבע מכמות הבננות המקורמלות בגנאש השוקולד, מפזרים מעל חופן שבבי קוקוס ושומשום קלוי ומזלפים כף של ממרח שומשום וקוקוס. צילום: מנה של עומר מילר, שניר סופגי גואטה ממרח שומשום וקוקוס יעל האן

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?