לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
בימים אלה צריך לחגוג כשאפשר.. בדרך שאפשר. בבית, עם הקרובים ביותר בארוחה טובה! מנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע.
09:41 (20/01/21) נאוה וינגרטן
תגיות: דג טרטר בשמן זית, משק אחיה, שמן זית קורנייקי, שמן זית ,משק אחיה, השף דוד ביטון, ארוחת דג

יצרנית שמן הזית הישראלי המובחר "משק אחיה", המתמחה בייצור שמן זית הנחשב לשמן הזית הטוב בישראל, מגישה לרגל ט"ו בשבט, יחד עם השף דוד ביטון, מנה נפלאה, צבעונית וחגיגית, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים. המנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע. ט"ו בשבט שמח! מצרכים (לכ-4 מנות): 240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות 20 גרם שמן זית קורנייקי של "משק אחיה" 4 מלפפון מיני 2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים 4 צנוניות חתוכות לקוביות 4 פרחי כרובית 1 בצל סגול 1/2 לימון 1 כף עירית קצוצה מעט עלי טימין קורט מלח קורט פלפל שחור מיץ מליים אחד 1 כף שומשום קלוי אופן הכנה: 1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי. 2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה. 3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול. מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור. 4. מוסיפים פנימה את פרוסות הדג ומערבבים. 5. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט, יוצקים כף ממיצי הירקות, מפזרים את השומשום הקלוי מעל ומגישים. צילום: ענת פייזר

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?