לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
הכרתם כבר את סדרת "ציפוי לשניצל" של נפטון? באיזה טעם בחרתם? איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום או מוזהבים? לנפטון אריזות חדשות לפירורי לחם ב-6 טעמים שונים!
20:39 (04/11/20) נאוה וינגרטן
תגיות: פירורי לחם ב-6 טעמים, צפוי לשניצל קלאסי עם שומשום, נפטון, פטריות מצופות בסגנון ם תיכוני, פירורי לחם בסגנון וינאי / איטלקי

כשהילדים חוזרים הביתה, וריח השניצל באוויר , לא צריך לקרוא להם פעמיים..הם מגיעים ישר למטבח.. גם הגבר במשפחה , הולך אחרי הריח.. זולל ישירות מהמחבת.. וכשהילדים היו קטנים הלכו ברצון לצהרים לסבתא, כי שם תמיד חיכו להם השניצלים. אז מי שלא אוהב שניצל.. שיקום! ואיך אתם מעדיפים את השניצל שלכם? אכן, טעמים מגוונים וחדשים בסדרת "ציפוי לשניצל", המבטיחים שניצלים בטעמים שונים ללא טרחה נוספת ובלילהרבות כלים לערבוב והכנה: ¨ וינאי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד), תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול ¨ ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום ¨ איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק ¨ קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב ¨ פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך ¨ מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול חברת "נפטון" (1990) המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. מה סוד השניצל? לפעמים זה רק הצפוי.. אז נסו אותו עם ירק. כרובית, פטריות, קישוא, דלורית, בטטה..הכל הולך! מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום מצרכים: 8 שניצלים עבים 1/2 כוס קמח 2 ביצים טרופות 3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון שמן לטיגון אופן ההכנה: ¨ לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם ¨ לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה ¨ לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ ¨ להגיש עם רטבים שאוהבים פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני מצרכים: 2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים) לבלילה 1 כוס מים או סודה 3/4 כוס קמח 1/2 כוס קורנפלור שמן לטיגון לציפוי: 2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון" אופן ההכנה: ¨ לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. הבלילה יוצאת סמיכה ¨ לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם ¨ לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה) ¨ לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג ** לזכור שהפטריות מאוד חמות לאחר הטיגון, ומומלץ להמתין כמה דקות לפני הגשתן פירורי לחם של נפטון, כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של 260 גרם). להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. "נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד. צילום: מוצר-מיכאל כץ צילום מנות: פטריות – pixabay צילום שניצלונים - freepik

 
..פטריות בצפוי ים תיכוני.
....
.
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?