לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
טוסט כריך סלמי איטלקי חם, הריחות שימלאו את הבית כבר יביאו את התאבון לכולם! בעוף טוב יודעים: בין ZOOM ל-ZOOM לא צריך לצום! ורצוי שהאוכל יהיה איכותי!
16:02 (02/11/20) נאוה וינגרטן
תגיות: טוסט סלמי, עוף טוב, ארוחה בשרית מהירה, טוסט מזין, ארוחת טוסט

הצעירים חזרו לבית הספר. בני הנוער (כן, שיהיו בריאים, אלה שרעבים כל הזמן) שוהים ימים ארוכים בבית, נלחמים בשעמום, בהתמסרות ללימודי ה-ZOOM, ומחפשיםעניין ב.. אוכל. בדיוק בשבילם חשבו בעוף טוב על תזונה בריאה ומאוזנת שתאפשר לתלמידים להישאר ערניים, ממוקדים ובעיקר שבעים. "עוף טוב" מציעה מתכון נהדר, מפנק ומנחם, כזה שאפשר להכין בקלות ובמהירות בין ZOOM אחד למשנהו: טוסט כריך סלמי איטלקי חם מצרכים לשתי מנות: 2 לחמניות עגולות 5 פרוסות סלמי איטלקי של עוף טוב לכל לחמנייה חרדל / קטשופ / מיונז לפי העדפה. להרכבת הכריך: 1. מסדרים 5 פרוסות סלמי איטלקי רחבות בצורת מניפה עגולה בה כל פרוסה חופפת את השנייה ובולטת ממנה במקצת. מחממים מחבת על אש בינונית. 2. כשהמחבת חמה, מניחים מעליה את מניפת הסלמי, ללא שמן, ומניחים לנקניק להיצרב היטב. 3. הופכים את המניפה בזהירות בעזרת תרווד וצורבים גם את צידה השני. בינתיים מדליקים את הטוסטר. 4. חותכים את הלחמניות לרוחבן ומורחים חרדל / קטשופ / מיונז או את שלושתם ביחד בנדיבות על שני חלקי הלחמנייה. מניחים במרכז הלחמנייה את מניפת הסלמי, כך שיישארו שוליים של לחמנייה מרוחים בחרדל. 5. סוגרים את הלחמנייה ומחזירים למחבת בה טוגנה המניפה. 6. מניחים מעל הלחמנייה תחתית מחבת נוספת שחוממה מראש, ליצירת אפקט של טוסטר חם וכבד. צורבים את הלחמנייה היטב, הופכים פעם אחת ומגישים חם, לצד ירקות טריים, עם מלפפון חמוץ. אצלנו טרפו את הטוסט! לצעירה היה חשוב שלא טיגנתי כלום, ושהלחמניה קלה. (ברור!). "זה אחלה, במקום הכריך לבית ספר".. לאחרים היה חשוב לדעת :"יש עוד"? צילום: דן פרץ

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?