לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
מה נבשל היום? תבליני מימון יעשו לכם את הארוחה! נסו למשל את הפלפל השחור, גרוס דק.
19:52 (18/10/20) נאוה וינגרטן
תגיות: תבליני מימון, פלפל שחור גרוס דק, מאפה פסטה כוסמין ותירס

לכבוד יום הפסטה הבינלאומי, תבליני מימון, חברת התבלינים המובילה והנמכרת ביותר בישראל מגישה מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן. מצרכים (לכ- 4-6 מנות): 1 חבילת פסטה כוסמין מלא 3 קלחי תירס טריים 1 כפית מלח ½ כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון 2 גבעולי טימין 3 כפות שמן זית להגשה: פרמז'ן מגורד אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל-220 מעלות. 2. מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית. 3. מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב. 4. מרתיחים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים. 5. מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב. 6. מגרדים מעל פרמז'ן ומגישים. השימוש במתכון בפלפל שחור גרוס דק של תבליני מימון (כשרות בד"ץ בית יוסף). צילום: חיים יוסף

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?