לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
איך משכנעים סרבני אוכל לאכול? אנשי המקצוע וחברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעים: משחקרקרים עם אוכל!
16:39 (24/08/20) נאוה וינגרטן
תגיות: ביכורים מזון ומאפה, קרקרים בטעמים מזרעי פשתן, קרקרים מפשתן עם 1 פחממה לקרקר, משחקרקר, לשחק ולאכול, משחק ואוכל לילדים

נמאס לכם להתווכח עם הילדים על אוכל? זוכרים כמה פעמים גערו בכם, כשהייתם ילדים, להפסיק לשחק עם האוכל? ילדים ואוכל ,לא תמיד זה ספור אהבה ממבט ראשון.. איריס גרינשפון - מאמנת לאורח חיים בריא, ו חברת "ביכורים מזון ומאפה", מצאו פתרון ומציעים לשחק עם האוכל, ולהיעזר בדמיון כדי לשכנע סרבנים סדרתיים להצטרף למשחק ו... לטעום משהו חדש! אצלנו, ישנם שאוהבים לאכול, ולנסות מאכלים חדשים, וישנם הסרבנים הקבועים.. "ביכורים", החברה המתמחה בייצור לחמים וקרקרים מזרעי פשתן, מציעה לארגן משחקרקרים משפחתיים, עליזים ומשעשעים, עם קרקרים פשתן בריאים ופריכים, קוטג' או גבינה לבנה, ירקות, טונה ועוד – כיד הדמיון הטובה עליכם. איך משחקרקרים? מי יפרק את הבית שלי? לבנות מגדל של קרקרים עם ממרח (למשל, קוטג' ונבטי חמניה) המונחים שתי וערב - כמו במשחק ג'אנגה וכל אחד, בתורו, צריך להסיר קרקר - בלי לפרק את המבנה! ולכרסם אותו. ואפשר גם לשחק הפוך: מורחים קרקרים בכל ממרח שאוהבים (אפשר להוסיף ירקות, זיתים, נבטוטים וכדומה). מניחים את כל הקרקרים המוכנים במגש המכילם בנוחות. במרכז צלחת הגשה מתאימה מניח כל אחד, בתורו, קרקר – כך שיתמוך ויסייע לבנות מבנה כלשהו (מסילה, דומינו, ג'אנגה, לוח שחמט...). כשסיימתם לבנות, כל אחד בוחר לעצמו כמה קרקרים שהוא רוצה, מכרסם להנאתו. ניסיתי. זה עובד! האכלנים, שאוכלים עם העינים התלהבו מהמראה, טרפו ומהרו לבנות שוב את המנה הבאה.. לסרבנים, הצעתי להשתתף במשחק- מי שמפיל, אוכל קרקר. ומתוך שלא לשמה, בא לשמה.. חבילת הקרקרים נעלמה במהירות! שיחקנו גם איקס מיקס דריקס ודמקה. ¨ סלטונה וכפות מקרקרים: מכינים סלטונה עם שמן זית ולימון טרי, מלח ופלפל, יחד עם עגבניות ומלפפון טריים. שמים את הסלט בקערה ומעמידים את הקרקרים סמוך לדפנות. כל אחד מוזמן לאכול מהסלט, בתנאי שהוא משתמש בקרקר - בתור כף. אפשר לשחק בצורה דומה גם עם כל סלט אחר, שניתן לערום על הקרקר – סלט אבוקדו, ביצים, חומוס, קוביות חציל, פלפל וקישוא, ועוד. למנה הזו, אין צורך במשחק. פשוט טעים, בריא ומשביע! הקרקרים המיוחדים, המיוצרים מזרעי פשתן טחונים, מוצעים ב-3 טעמים נהדרים – שום, זעתר וטעם טבעי. הקרקרים מכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר, והם עשירים בחלבון (כ-40 גרם חלבון ב-100 גרם) ובסיבים תזונתיים. הם אינם מכילים חומרים משמרים, רכיבים מהונדסים גנטית, רכיבים מן החי, או תוספת סוכר. ניתן להשיגם ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ובאתר "ביכורים מזון מאפה": https://www.bikurim.co.il/ צילום: מוצר: יוסף לבין מנות: איריס גרינשפון

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
טיפוח - בריאות לגוף ולנפש  
לבית  
אוכל  
מתנות  
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?