לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
HoReKa השקת שואו רום חדשני ופורץ דרך בתחום הארוח וההסעדה, יאפשר להתנסות בתשתיות ובציוד המתקדמים ביותר עוד טרם פתיחת העסק, וצפוי להקטין משמעותית את הסיכון בפתיחת עסקים קולינריים
18:37 (19/12/19) נאוה וינגרטן
תגיות: הוריקה, -Hotels Restaurant Catering HoReKa, שואו רום לארוח והסעדה, גיורא אשכנזי, ארז אלון, איך להקיםעסק בענף קולינריה והסעדה

חולמים להקים עסק בתחום הקולינריה והארוח? גם אם ניצחתם במאסטר שף, לא בטוח שהעסק שלכם ישרוד.. איך יוצרים מיתוג? איך מחשבים רווח והפסד? איך משיגים מימון? אילו כלים לקנות? באיזה מיקום לבחור ומה התפריט שיסחוף? הוריקה HoReKa -Hotels Restaurant Catering ) ) הינו בית מקצועי אחד, one stop shop לכל ענף הקולינריה , האירוח וההסעדה. המקום נחנך בחנות הגדולה ביותר בארץ לציוד מסעדות- מטבחים וארוח, מיסטרל, הנמצאת ברח' בן צבי, שבין תל אביב ויפו. היזמים והבעלים הם המסעדן גיורא אשכנזי (מסעדת NG, מסעדת בשר מהטובות בארץ כבר 16 שנה; פורוורד ייעול ופיתוח עסקים) וארז אלון (בעלי מיסטרל, החנות הגדולה בארץ לכלי מטבח למסעדות ובתי מלון) . בהוריקה מתאחדים 150 ספקים ונותני שרות שיתנו מענה לכל שאלותיכם תהיותיכם, וכאן תקבלו ייעוץ והכוונה ותשובות גם לשאלות שלא שאלתם! הגענו לארוע עתיר מוזמנים אלכוהול ואוכל משובח, להשקת המתחם הענק המדהים שנותן מענה לכל צורך בענף. המיזם משתרע על פני כ- 300 מ"ר ונראה כמו בר מסעדה הכולל מטבח הכי מקצועי שיש, בר שקוף לקפה ואלכוהול, מחסנים וחדר קירור בדיוק כמו בעסק אמיתי. בנוסף תמצאו במטבח של הוריקה, בקומה השנייה של מיסטרל, תנורים, מקרנים, שולחנות עבודה ומחשבים שיאפשרו לכם להתאמן בסימולציה מדמת מציאות של מסעדה, בר או אפילו דוכן פלאפל. הידעתם כי רק 10% מכל עסקי המזון שנפתחים שורדים יותר מעשר שנים? גיורא וארז מבטיחים לשנות את הסטטיסטיקה העגומה של סגירות של עסקי מזון, באמצעות הוריקה- ליווי עסקים מהחלום ועד למפתח. הבשורה שמביאה הוריקה הינה לא פחות ממהפכנית- לראשונה בישראל וכנראה בעולם כולו, ניתן במקום אחד, ללמוד ולהתנסות כיצד מקימים עסק מזון, להתרשם, לחוות, ואף לרכוש כל שירות או פריט שרלוונטי להקמה או ניהול של עסקי מזון. הוריקה פונה לקהל יעד רחב ומגוון: החל מיזמים קולינריים עם חלום אך ללא ניסיון; יזמים המעוניינים להפוך לרשתות, אשר הוריקה תקים עבורן את הסניפים; שפים, צלמים וכל מסעדן או בעל מקצוע שמעוניין להיות מקצועי ומצויין יותר. היזם הקולינרי גיורא אשכנזי בעליו של מוסד הבשרים הותיק NG בנווה צדק, שותף בחברת פורוורד ייעול ופיתוח לעסקים, ליווה במשך השנים עשרות עסקי מזון, בהקמה, ניהול ושיפור פעילות. " בכל פעם מצאתי את עצמי מנסה לתאר ללקוח את תהליכי ההקמה המורכבים וכיצד המשמעות שלהם באה לידי ביטוי בשטח, אולם הלקוחות אף פעם לא באמת מבינים כמה זה מורכב וקשה עד שהם מקימים בפועל את העסק. הבנתי שהפתרון הוא SHOW ROOM אשר ניתן לראות בו בדיוק איך עובדת מסעדה, איך מתנהל בר, מה המרכבים הטכניים או הרישויים הנדרשים וכמובן להתנסות בפועל בשיטות בישול ותזרימים תהליכיים של עבודת צוות. לקח מעל שנתיים לאגד מעל 150 ספקים, נותני שירות וספקים מהמובילים שיש לנו בענף וכך יצרנו את התמהיל האוליטמטיבי להקמה וניהול של עסק מזון. הוריקה היא חוד החנית של ענף המזון. הוריקה מרכזת אליה את כל המידע והיכולות במקום אחד וכאן יוצגו החדשנות והפיתוחים המיוחדים ביותר. אנחנו לדוגמא התוודענו להמצאה של עדי פולק, שהגישה לנו כוסות אכילות מג'לטין (כשר) ממולא סביצה סלמון. היתרונות של הוריקה היא שבמקום אחד ניתן להתרשם, לחוות ולרכוש את כל מה שנדרש בהקמה וניהול של עסק מזון מכל סוג שהוא. אפשר להקים מסעדה או בית מלון, אפשר לבנות תפריטים, אפשר לפתח ואפשר ללמוד. בהוריקה לוקחים חלק עו"ד, כלי אוכל, מיזוג, ציוד בישול, קופה, תוכנת רכש, קבלן, הלוואה בערבות מדינה ועוד 150 ספקים, נותני שירות ובעלי מקצוע ביניהם: מיסטרל, פורוורד, קיטשן ליין, ארמה את בנט, אקלים ליין, שרוני, אלפיין סיסטם, ביקום, G1, KO, יהודה ייבוא ייצוא, עו"ד עמית גרוס, רול, ארד, סיסתמה, המטבחון, YCD ועוד 150 ספקים, נותני שירות ובעלי מקצוע מהמובילים בענף בעתיד צפוי: קורס הקמה וניהול של עסקי מזון יפתח בקרוב; קרן השקעות לליווי ופיתוח לעסקים עם פוטנציאל גידול משמעותי. לאתר החברה: https://www.horeca.co.il/ צילום: נאוה וינגרטן, תות אשכנזי

 
...מתחם הוריקה
יזם ובעלים גיורא אשכנזיהשף.כוסות אכילות
מיני המבורגרפיצות עם גבינה טבעוניתקינוחים עם פיסטק, שוקולד ופרות יער
 
בילוי
ספרים
צרכנות
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?