לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום א', ה’ בסיון תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
לקראת חנוכה, מציגה "Neta רוקחות מהטבע" את "גסטוכל" לסיוע בהתמודדות עם אי נוחות במערכת העיכול, צרבות ועוד. עצות מדיאנה ספירין הנטורופתית של Neta
18:53 (07/12/19) נאוה וינגרטן
תגיות: Neta רוקחות מהטבע, גסטוכל, צרבת- הדרך להתמודדות, תכשיר צמחי לאי נוחות במע' העיכול, דיאנה ספירין, כמוסות צמחיות נגד צרבת

כבר קשה להתעלם מהריח..קשה לעבור ליד קונדיטוריה, או אפילו לערוך קניות בסופר מבלי להריח את ריח הסופגניות. והבטן מחילה לאמר את דברה..חג החנוכה הוא חג שמח, בו מרבים לארח ולהתארח, להדליק נרות, לשיר שירי חנוכה ולהרבות במאכלים מטוגנים כמצוות החג ונס פך השמן. אלא שמאכלים מטוגנים – ובוודאי שאכילת מאכלים מטוגנים על בסיס יום-יומי, גורמת לרבים לתחושות של אי נוחות במערכת העיכול, לצרבות ועוד. אז נעמוד בפתוי ולא נאכל? "קצת"קשה.. הרי זה הטעם של החג.. חברת " Neta- רוקחות מהטבע", המתמחה בתוספי תזונה ובמוצרי דרמוקוסמטיקה על בסיס צמחי מרפא, מציעה את "גסטוכל" - תכשיר צמחי ייחודי, שעשוי לסייע בהתמודדות עם תופעות של אי נוחות במערכת העיכול. התכשיר, המוצע בכמוסות, מכיל חומרים טבעיים בלבד. הנטורופתית של Neta, דיאנה ספירין, מסבירה שהכמוסות מכילות תערובת ייחודית של צמחים, המוכרים ברפואה הטבעית כבעלי יכולת להקל ולסייע בהתמודדות עם צרבות וחומציות יתר - באמצעות סיוע באיזון החומציות, הרגעת סימפטומים של כאבי בטן ונפיחות, והם גם עשויים לסייע בשיקום הריריות במערכת העיכול. בין הצמחים: פילפנדולה/ספיראה, חוטמית רפואית/נטופית, אולמוס, בבונג/קמומיל, חלמית, פלנטגו/לחך ושוש קרח. בימי החג, ובכלל, ממליצה ספירין להמעיט בצריכת מאכלים מטוגנים ולבחור את הקטנים שבהם, להקפיד לאכול ארוחות קטנות במהלך היום - כל 3 שעות, להעדיף מנות קטנות של מזונות קלים לעיכול, להוסיף לארוחות סיבים (שיבולת שועל, סובין שיבולת שועל, פירות, ירקות), ולהימנע מאכילה בסמוך לשינה. כשר למהדרין באישור בד"צ הרב רובין והרבנות הראשית בית שמש. מחיר: כ-99 ש"ח לאריזה של 60 כמוסות. להשיג: בבתי טבע ובבתי מרקחת פרטיים. לפרטים: http://www.netapharm.co.il/ צילום: גסטוכל

 
 
בילוי
ספרים
צרכנות
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?