לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום ג', כט’ באייר תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
סולתם, החברה המובילה בישראל בתחום כלי הבישול, מתרחבת ומשיקה את הסניף ה-34 שלה, בתל אביב. תחגגו! ויש גם מתכון מהשף..
01:12 (18/11/19) נאוה וינגרטן
תגיות: סולתם, חנות אאוטלט סולתם, עדן אמר, אביב כהן, קניות סולתם באינסטגרם, מתכון פחזניות מהשף עדן אמר

השקה חגיגית נערכה לעיתונאים ואנשי תקשורת לרגל פתיחת הסניף החדש של סולתם במרכז תל אביב. החנות החדשה, המתפרסת על שטח של כ-90 מ"ר, מעוצבת בקפידה, תוך מתן דגש על סביבה אורבנית. החנות כוללת את מגוון המוצרים של סולתם, ותציע מגוון עיצובים וסדרות בגדלים בלעדיים המותאמים לקהל, החל ממוצרי בישול, אפייה והגשה המתאימים לדירות תל אביביות, שכורות וקטנות, סדרות מיני לבישול מנות קטנות ולהגשה אישית ועד למארזי מתנה מיוחדים. הצעירים כמובני הגיל השלישי, יחגגו כאן! כלים קטנים יפים ואיכותיים, שלא דורשים מקום רב לאחסון, אידאליים לבודדים ולזוגות, גם בזכות מחירי האאוטלט שהם מוצעים כאן. אביב כהן, מנהל סניף סולתם בקינג ג'ורג', בחור צעיר ונמרץ, קיבל את פנינו: "הסניף הייחודי הוקם במיוחד עבור חובבי הבישול והאירוח בתל אביב. מיקום הסניף הוא בין דיזנגוף סנטר לכיכר מסריק, במרכז העניינים של העיר. הסניף החדש יכלול את מיטב המוצרים מהסדרות החדשות של 'סולתם' שנוצרו במיוחד עבור הקהל. כל יום בחנות הוא חגיגה של מבצעים ומוצרים ייחודיים לסניף, עם תפאורות צבעוניות ומוצרים שמתחלפים באופן יומיומי, ואנו מזמינים את הקהל לבוא ולהתרשם". הצצתי והתחדשתי.. הסדרה החדשה כשמה כן היא: כלים חכמים- שהופכים את העבודה במטבח ליעילה, זריזה וכיפית. SMART TOOLS .בסולתם כלים צבעוניים, פריטים מקולקציות חדשות, שכף להתחדש איתם ולא צריך משכנתא.. ( פירוט על הכלים ר' באתר זה www.malama.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=2273248 ) פתיחת החנות החדשה היא חלק מהתפתחותה של סולתם בשנים האחרונות, התפתחות שבאה לידי ביטוי גם בהרחבת מגוון המוצרים, ובהשקעה של מיליוני שקלים בפיתוח ובייבוא מערכות סירים מהמתקדמות והחדשניות בעולם. הסניף, שיהיה הסניף ה-34 של הרשת בפריסה ארצית, מהווה חלק ממהלכה האסטרטגי של חברת ' סולתם' להתרחב ולהכפיל את מספר הסניפים תוך פרק זמן של 5 שנים. הסניף החדש ממוקם בקינג ג'ורג' 95 תל אביב. https://soltam.co.il/ על הכבוד העשיר והטעים ניצח השף עדן אמר ( ממאסטר שף) שפינק אותנו במטעמים. שף עדן אמר עלה מצרפת לפני 5 בשניםן 37, נשוי לאנאל ואב טרי למיילי. את הידע המקצועי שלו רכש בניס שבצרפת, שם למד במשך 3 שנים בישול, קונדיטוריה ושוקולד. בהמשך עבד והתמחה במסעדות הכי נחשבות ברחבי העולם- צרפת, שוויץ, מונטה קרלו ועוד, ואף זכה לעבוד במסעדה המעוטרת בשני כוכבי מישלן באי קפרי שבאיטליה. בכל מקום ובכל מדינה למד עדן ופיתח את הרזומה המקצועי שלו, לצד חוש הטעם והיצירתיות שהלכו והתחדדו. בארץ השתתף בתכנית "משחקי השף- קונדיטור" בה הגיע לגמר. בשנה האחרונה עורך אמר אירועים פרטיים ומותאמים אישית ללקוחותיו, בהם מפגין את כשרונו בתחום הבישול והאפייה כאחד. כמו כן, הוא מתחזק עמוד אינסטגרם פופולרי בו מרבה לשתף את אלפי העוקבים שלו ביצירות קולינריות וחוויות מחייו האישיים, ובהם סיורים ברחבי העולם וחוויות קולינריות מעוררות תיאבון. מנות הקינוח היו מהממות! יותר מדוייק לאמר- מסוכנות.. אי אפשר לעמוד בפניהן.. מתכון - פחזניות קרם פטיסייר: · 400 מ"ל חלב · 100 גרם סוכר · 50 גרם חלמונים · מקל וניל · 40 גרם קורנפלור · 25 גרם חמאה קרה בצק רבוך: · 250 גרם מים · 250 גרם חלב · 250 גרם חמאה · 20 גרם סוכר · 20 גרם מלח · 300 גרם קמח · 8-10 ביצים קרמל לפחזניות: · 50 גרם מים · 250 גרם סוכר · 20 גרם גלוקוזה אופן הכנה בצק רבוך: 1. בסיר מביאים לרתיחה את המים, חמאה, חלב, סוכר ומלח. 2. מוסיפים את הקמח, מנמיכים את האש ומערבבים היטב עם כף עץ, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר ותחתית הסיר נקייה. 3. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר, ומערבלים 2-3 דקות על מנת לקרר את הבצק. 4. לאחר שהבצק התקרר, מוסיפים את הביצים. 5. מזלפים עיגולים קטנים עם צנתר 8 מ"מ או 10 מ"מ, אופים 20-25 דקות על 175 מעלות עד להשחמה. קרם פטיסייר: 1. חוצים את מקל הוניל לאורכה ומגרדים את הגרגרים. מניחים אותם ואת המקל בקלחת, מוסיפים לקלחת את החלב וחצי מכמות הסוכר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. 2. מקציפים בקערה נפרדת את שאריות הסוכר והחלמונים לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים לקערה את הקורנפלור וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה ומעט נוקשה. 3. כשהחלב רותח, שופכים שליש ממנו לתוך תערובת החלמונים, בזרם דק ותוך כדי ערבוב. מעבירים את התערובת לקלחת ומחממים תוך כדי בחישה מתמדת, עד שנוצרות בועות גדולות (לוקח בד"כ דקה או שתיים). מסירים מהאש. 4. שמים את התערובת בקערה ומכסים בניילון נצמד, מכניסים למקרר ללילה שלם. קרמל לפחזניות: 1. מביאים את התערבות לרתיחה עד שהסוכר מתחיל לקבל צבע בלונד. הרכבת המנה 1. ממלאים את הפחזניות בקרם פטיסייר. 2. את הפחזניות הממולאות טובלים בקרמל בצד ההפוך (לא בצד ממנו ממלאים את הפחזנית). לשאלות נוספות: עדן אמר - 0543233011 צילום: יח"צ, נאוה וינגרטן

 
....
....
אאוטלט ומבצעים.ארז קומרובסקי ועדן אמרעדן אמר
ברוסקטהקנוח סנט הונורהפאי לימון
 
בילוי
ספרים
צרכנות
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?