לראות, לשמוע, לטעום, לחוות ולקנות
  מה למה
מה למה
יום א', ה’ בסיון תשפ”א
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
Insignia של חברת השייט היוקרתית אושיאניה קרוזס, עגנה בנמל חיפה, לראשונה מאז שעברה חידוש ושדרוג מקיף כחלק מתוכנית השדרוגים המושקעת OceaniaNext.
19:06 (28/05/19) נאוה וינגרטן
תגיות: אושיאניה, חברת שיט יוקרתית, אינסיניה, אוניית קרוזים בוטיקית, קרוז קולינארי, OceaniaNEXT, NCL, השף ז'ק פפין

תוכנית OceaniaNEXT, בהשקעה כוללת של 100 מיליון דולר, הושקה במטרה לשדרג את ההיבטים השונים בחווית האורחים של חברת אושיאניה קרוזס. בשלב הראשון של הפרויקט שודרגו 4 אוניות מסדרת "רגטה" היוקרתית, הכוללת אוניות קטנות, בעלות קיבולת של 684 אורחים. מטרת פרויקט שדרוג שאפתני זה, היא להפוך את ארבעת האוניות ל"טובות יותר מחדשות". אוניית אינסיניה הייתה הראשונה שהשלימה את השדרוג וכעת עגנה לראשונה בחופי ישראל. תוכנית השדרוג נבנתה לאחר מחקר מעמיק שכלל שיחות עם נוסעים נאמנים של החברה, אשר הדגישו את רצונם לשמר את חוויית האונייה כפי שהיא כיום תוך שדרוג הסטנדרטים, הסטייל ואלגנטיות האונייה כך שיהיו בעלי אופי עכשיו. אינסיניה כיום היא אונייה שונה לגמרי. הסגנון האלגנטי והבלתי מתפשר משרה אווירה מיוחדת ויוקרתית בקרב הנוסעים המגיעים לאולם קבלת הפנים והאולם העליון. גרם מדרגות מרכזי, חדש ונוצץ עם מעקה מעוטר בשבבי קריסטל ימתין לנוסעים עם עלייתם לסיפון, בתקרת האנייה נברשת מפוארת המרושתת בזכוכיות מעושנות שנצבעו ידנית כל אחת, בחדר האוכל המרכזי הוצבו כסאות עור, בצבעי קרם עדינים עם שיוף ברוזנה מתכתי שקולטים את האור הנשקף מנברשת הקריסטל החדשה, המקשטת את מרכז החלל. כל סוויטה מפוארת וקבינה חדשה שופצו לחלוטין מהרצפה ועד התקרה, לרבות חדרי האמבטיה והשירותים. המרחבים הציבוריים עוצבו בסטייל ייחודי הכולל שימוש בבדים יוקרתיים בצבעי ים ושמיים מביתRubella ו Kravet, וכן נעשה שימוש בריהוט מעצבים ואביזרי תאורה שהותאמו במיוחד כדי לשקף את הסגנון היוקרתי של אושיאניה, לצד נוחות חסרת פשרות. באוניה ניתן לראות אלמנטים מבית מיטב מותגי עיצוב פנים מהמובילים בעולם כגון Baker ו Donghia. אוניית אינסיניה היא בעלת קיבולת של 684 אורחים לצד 400 אנשי צוות, מה שמבטיח לכל נוסע יחס אישי ושירות ברמה הגבוהה ביותר. על סיפון האוניה פועלות כעת 4 מסעדות מיוחדות שאינן דורשות הזמנת מקום מראש (The Bistro, Terrace Café, Waves Grill ,Afternoon Tea). בנוסף, אורחי האונייה יוכלו להנות ממגוון טרקלינים, וברים קזינו. כמו כן, מוצעים על סיפון האונייה ספא ומרכז כושר ברמה בינלאומית. חברת אושיאניה מתאפיינת בקולינריה עילית ברמה הגבוהה ביותר בים. במהלך השנה החולפת, תפריטי החברה הורכבו בניצוחו של המאסטר שף ז'אק פפין המפורסם, שנחשב לאחד השפים המוערכים והפופולאריים בעולם, ובקולינריה הצרפתית בפרט. פפין בישל למנהיגי עולם גדולים, החל משארל דה גול ועד ברק אובמה. במהלך חייו זכה באינספור פרסים ואף בפרס האמי על תכנית הבישול שלו לצד ג'וליה קאן. חוויית הטעמים והקונספט הקולינרי מלווה את אורחי אושיאניה לאורך כל ההפלגה. האורחים יכולים ליהנות מעשרות סיורי חוף בעקבות מאכלים מסורתיים, הכוללים סיורים בשווקים מקומיים וביקורים במסעדות האותנטיות והמומלצות ביותר בכל יעד. על סיפון האוניה, כל אחד מהמפליגים מוזמן להשתתף בסדנאות בישול מרתקות המתקיימות במהלך ההפלגה ובכל נקודות העגינה של השייט. סדנאות הבישול והאפייה שונות ומגוונות והן מתקיימות בהדרכתם של מיטב השפים המובילים של אושיאניה, מה שמאפשר ללקוחות החברה להיחשף כל פעם מחדש למטבחים עשירים ומרתקים מכל קצוות עולם. כל ארוחת ערב במהלך השייט, מציעה לאורחים שבחרו לסעוד בחדר האוכל המרכזי, להתענג על מגוון של יותר מ-24 אפשרויות בחירה - שישה מתאבנים, שלושה מרקים, ארבעה סלטים, תשע מנות עיקריות ותשע מנות צד. כל תפריט משלב בתוכו מנות צמחוניות לצד מבחר מנות מופחתות קלוריות ממהדורת Canyon Ranch, אשר הושקה בהתאם לרוח החברה ומעודדת אורך חיים בריא. סך כל המנות בכלל התפריטים המוצעים באוניית אינסיניה מגיע לכ-800 מנות. האורחים יכולים לבחור כמה מנות שרק ירצו, עיקריות או תוספות, כך שכל סועד יוכל לאכול ארוחה מותאמת אישית המורכבת כולה ממתאבנים ומנות ראשונות, או לחילופין לבחור בארוחה מלאה. במסגרת ראיית העולם של החברה שהמזון הוא אומנות, מיוצר עבור החברה שמן זית מהמיוחדים בעולם. במטע האורגני והאקסלוסיבי נטעו עצי זית ממספר זנים מובילים, הזיתים נסחטים תוך 24 שעות מרגע הקטיף והתוצאה היא השמן המאוזן והפירותי ביותר האפשרי מבין הבלנדים הטוסקניים של שמני זית. השנה הציגה החברה שיתוף פעולה מיוחד וראשון מסוגו עם מותג האיכות דום פריניון, המצוות שש מנות גורמה עם סוגי שמפניה יוקרתית בטעמים שונים, מהבצירים המשובחים ביותר של דום פריניון. הארוחה, שנוצרה בשיתוף פעולה בין הצוותים הקולינריים של דום פריניון ואושיאניה, תוגש ל-24 סועדים בלבד בכל פעם. חוויית דום פריניון הבלעדית לחברת Oceania Cruises זמינה כבר היום בהפלגות על אוניית Riviera ואוניית Marina וניתן להזמין מקומות מראש בעלות 295$ לאורח, לא כולל שירות. העיצוב המשודרג במספרים ל-4 האוניות מסדרת "רגטה" 100 מיליון דולר הושקעו בשיפוץ 1,368 סוויטות וקבינות חדשות 1,400 חדרי רחצה 8,000 בתי תאורה חדשים 12,000 רהיטים חדשים יותר מ 1,000 פרטי אמנות ואספנות בארוע מפואר לעתונאים, שהתקיים באניה, בחנייתה בנמל חיפה, השתתפו הארי סומר – הנשיא הבינלאומי של חברת NCL אחזקות בע"מ (NCLH) , ברנרד קרטר -סגן נשיא בכיר ומנכ"ל EMEA, אושיאניה קרוזס , רוברטו קבלו -מנהל פיתוח עסקי לאיזור ישראל, ספרד והמזרח התיכון, אושיאניה קרוזס וניק וילקינסון סגן נשיא בכיר, ישראל, אפריקה ומזרח תיכון, נורוויג'יאן קרוז ליין צילום: יח"צ ,נאוה וינגרטן

 
....
....
....
....
.קארן סיקוארהברנרד קרטררוברטו קבלו
ניק וילקינסוןהארי סומר.
 
בילוי
ספרים
צרכנות
ילדים ונוער
תיירות אירוח וטיולים
אופנה
אנשים טובים באמצע הדרך
מבצעים
עצות ולא מהשרוול
מי ומה..מה חדש?